A boire et à manger ! : les grands mythes de l'histoire de la gastronomie / (رقم التسجيلة. 668084)
[ عرض عادي ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00853cam a2200217 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | a710994 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 200331n2020 be 000 0 fre u |
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE] | |
fixed length control field | 710994 |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
International Standard Book Number | 9782390250784 |
072 ## - SUBJECT CATEGORY CODE | |
Subject category code | SHS |
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER | |
Classification number | 641.013 |
095 ## - 095 | |
a | be |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Original cataloging agency | FRAS |
Language of cataloging | fre |
Transcribing agency | FRAS |
Modifying agency | FRAS |
Description conventions | AFNOR |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Leclercq, Pierre |
9 (RLIN) | 70050 |
245 ## - TITLE STATEMENT | |
Title | A boire et à manger ! : les grands mythes de l'histoire de la gastronomie / |
Statement of responsibility, etc. | Pierre Leclercq |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | Bruxelles : |
Name of publisher, distributor, etc. | Racine, |
Date of publication, distribution, etc. | DL 2020 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 256 p. |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | Une exploration des plus grands mythes de l'histoire de la gastronomie pour découvrir l'usage des épices au Moyen Age, l'origine de la tarte Tatin, l'histoire de l'introduction de la pomme en Angleterre, celle du premier pain au levain ou encore la création de la crème Chantilly |
930 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-UNIFORM TITLE HEADING [LOCAL, CANADA] | |
Uniform title | 710994 |
931 ## - | |
-- | a710994 |
لا توجد مواد متاحة.