A boire et à manger ! : les grands mythes de l'histoire de la gastronomie / (رقم التسجيلة. 668084)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00853cam a2200217 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field a710994
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 200331n2020 be 000 0 fre u
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
fixed length control field 710994
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9782390250784
072 ## - SUBJECT CATEGORY CODE
Subject category code SHS
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 641.013
095 ## - 095
a be
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency FRAS
Language of cataloging fre
Transcribing agency FRAS
Modifying agency FRAS
Description conventions AFNOR
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Leclercq, Pierre
9 (RLIN) 70050
245 ## - TITLE STATEMENT
Title A boire et à manger ! : les grands mythes de l'histoire de la gastronomie /
Statement of responsibility, etc. Pierre Leclercq
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Bruxelles :
Name of publisher, distributor, etc. Racine,
Date of publication, distribution, etc. DL 2020
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 256 p.
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. Une exploration des plus grands mythes de l'histoire de la gastronomie pour découvrir l'usage des épices au Moyen Age, l'origine de la tarte Tatin, l'histoire de l'introduction de la pomme en Angleterre, celle du premier pain au levain ou encore la création de la crème Chantilly
930 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-UNIFORM TITLE HEADING [LOCAL, CANADA]
Uniform title 710994
931 ## -
-- a710994

لا توجد مواد متاحة.