Le pouvoir du sucre ou La mort programmée / (رقم التسجيلة. 691678)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01430cam a2200325 i 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field a731848
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 201208s2020 fr 000 0 fre u
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
fixed length control field 731848
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-2-35104-149-9
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 1232457344
041 1# - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title fre
Language code of original ita
072 ## - SUBJECT CATEGORY CODE
Subject category code SHS
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 613.283
Edition number 23E
084 ## - OTHER CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 610
096 ## - LOCALLY ASSIGNED NLM-TYPE CALL NUMBER (OCLC)
Classification number 900
049 ## - LOCAL HOLDINGS (OCLC)
Holding library Trad
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency FRAS
Language of cataloging fre
Transcribing agency FRAS
Modifying agency FRAS
Description conventions AFNOR
095 ## - 095
a fr
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Aiello, Giuseppe
Relator term Auteur
Relationship 070
9 (RLIN) 466175
240 13 - UNIFORM TITLE
Uniform title Il mistero solubile dello zucchero assassino : una storia di cibo, dominio, denaro e scienza
245 13 - TITLE STATEMENT
Title Le pouvoir du sucre ou La mort programmée /
Statement of responsibility, etc. Giuseppe Aiello ; traduit de l'italien par l'atelier de traduction du département d'italien de l'Université Paul-Valéry Montpellier 3
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Lyon :
Name of publisher, distributor, etc. Atelier de création libertaire,
Date of publication, distribution, etc. 2020
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent (163 p.)
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Bibliogr. p. 133-156
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. Cette approche pluridisciplinaire sur le sucre tente de comprendre pourquoi cette substance pratiquement inexistante de l'alimentation il y a quelques siècles est devenue omniprésente au quotidien. Les aspects historiques, médicaux, physiologiques ou encore la place du sucre dans l'alimentation industrielle sont étudiés.
710 1# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element Université Paul Valéry (Montpellier, France).
Subordinate unit Département d'italien
Relator term Trad.
Relationship 730
9 (RLIN) 466176
930 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-UNIFORM TITLE HEADING [LOCAL, CANADA]
Uniform title 731848
931 ## -
-- a731848
990 ## - EQUIVALENCES OR CROSS-REFERENCES [LOCAL, CANADA]
Link information for 9XX fields Soukaina BIOUQORRA
المقتنيات
Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Collection Home library Current library Shelving location Date acquired Cost, normal purchase price Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
  AUTO   Collection générale Bibliothèque centrale Bibliothèque centrale En accès libre 31/10/2022 115.26   610 / 1244 000007718847 31/10/2022 1 31/10/2022 Livre