Les évolutions des liens sociaux autour des nouvelles pratiques alimentaires / (رقم التسجيلة. 776942)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01893cam a22004331i 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field a804548
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20241023203346.0
007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION
fixed length control field ta
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 220712s2022 gb f |||| 0|| 0|fre|d
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
fixed length control field 804548
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9781789480443
Qualifying information br.
024 3# - OTHER STANDARD IDENTIFIER
Standard number or code 9781789480443
037 ## - SOURCE OF ACQUISITION
Terms of availability 133.98 EUR
Note 1
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency ELECTRE
041 0# - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title fre
044 ## - COUNTRY OF PUBLISHING/PRODUCING ENTITY CODE
ISO country code gb
082 0# - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 394.12
Edition number 23
095 ## - 095
a gb
245 04 - TITLE STATEMENT
Title Les évolutions des liens sociaux autour des nouvelles pratiques alimentaires /
Statement of responsibility, etc. sous la direction de Gilles Séré de Lanauze
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Londres :
Name of publisher, distributor, etc. Iste éditions,
Date of publication, distribution, etc. 2022
263 ## - PROJECTED PUBLICATION DATE
Projected publication date 202207
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 1 vol. (256 p.) ;
Dimensions 24 x 16 cm
338 ## - CARRIER TYPE
Carrier type term Livre
490 0# - SERIES STATEMENT
Series statement Sciences
490 0# - SERIES STATEMENT
Series statement Agronomie et science des aliments.
-- Management de la chaîne alimentaire
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. Une étude sur l'évolution des pratiques alimentaires et sur les liens sociaux construits autour des repas. Si la tendance est plutôt à une individualisation des habitudes, des régimes peuvent naître dans des communautés autres que le groupe familial traditionnel sous l'influence de nouvelles préoccupations sociales : localisme, végétarisme, diététique ou régimes alimentaires liés à une religion. ©Electre 2024
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ALIMENTATION
General subdivision Société
Chronological subdivision 2000-....
9 (RLIN) 1081
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Comportement alimentaire
Chronological subdivision 2000-....
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Coutumes alimentaires
Chronological subdivision 2000-....
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term produit alimentaire
-- coutume alimentaire
-- comportement alimentaire
695 ## -
-- Coutumes alimentaires
-- T380508
695 ## -
-- SHS
-- GTUE003
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Séré de Lanauze, Gilles
Relationship edt
856 41 - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="https://www.electre.com/GetBlob.ashx?Ean=9781789480443,0-8924912&Size=Original">https://www.electre.com/GetBlob.ashx?Ean=9781789480443,0-8924912&Size=Original</a>
Materials specified Couverture
856 41 - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="https://www.electre.com/GetBlob.ashx?Ean=9781789480443,0-8924912&Size=Scaled">https://www.electre.com/GetBlob.ashx?Ean=9781789480443,0-8924912&Size=Scaled</a>
Materials specified Imagette
930 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-UNIFORM TITLE HEADING [LOCAL, CANADA]
Uniform title 804548
931 ## -
-- a804548
970 ## -
-- Coutume 20240301

لا توجد مواد متاحة.