Food [Texte imprimé] : a culinary history from antiquity to the present / under the direction of Jean-Louis Flandrin and Massimo Montanari ; english edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford, Arthur Goldhammer, Charles Lambert...[et al.]
نوع المادة : نصاللغة: الإنجليزية اللغة الأصلية:الفرنسية السلاسل:European perspectives : a series in social thought and cultural criticism (Columbia University Press, New York)تفاصيل النشر:New York : Columbia University Press, 2013الطبعات:Pbk edوصف:1 vol. (XVIII-592 p.) : graph., ill. ; 26 cmتدمك:- 978-0-231-11154-6
- Histoire de l'alimentation. Anglais
- 641.3009 23E
- 640
نوع المادة | المكتبة الحالية | المجموعة | رقم الطلب | رقم النسخة | حالة | تاريخ الإستحقاق | الباركود | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Livre | Bibliothèque centrale En accès libre | Collection générale | 640 / 204 (إستعراض الرف(يفتح أدناه)) | 1 | المتاح | 000005787531 |
Browsing Bibliothèque centrale shelves, Shelving location: En accès libre, Collection: Collection générale إغلاق مستعرض الرف(يخفي مستعرض الرف)
Traduction du : "Histoire de l'alimentation"
Notes bibliogr.
Traduit du français
لا توجد تعليقات على هذا العنوان.
تسجيل الدخول إلى حسابك لنشر تعليق.