صورة غلاف أمازون
صورة من Amazon.com
صورة الغلاف المخصصة
صورة الغلاف المخصصة

Global Jewish foodways [Texte imprimé] : a history / edited and with an introduction by Hasia R. Diner and Simone Cinotto ; foreword by Carlo Petrini

المساهم (المساهمين):نوع المادة : نصنصالسلاسل:At Tableمداخل تحليلية: أظهر التحليلاتتفاصيل النشر:Lincoln : University of Nebraska Press, cop. 2018وصف:1 vol. (336 p.) ; 24 cmتدمك:
  • 978-1-4962-0228-4
تصنيف DDC:
  • 641.5676 23E
تصنيفات أخرى:
  • 640
ملخص:"An exploration of the many facets of the global history of Jewish food when Jews struggled with, embraced, modified, or rejected the foods and foodways which surrounded them, from Renaissance Italy to the post-World War II era in Israel, Argentina and the United States"-- Provided by publisher
نوع المادة:
وسوم من هذه المكتبة لا توجد وسوم لهذا العنوان في هذه المكتبة. قم بتسجيل الدخول لإضافة الأوسمة
التقييم بالنجوم
    متوسط التقييم: 0.0 (0 صوتًا)
المقتنيات
نوع المادة المكتبة الحالية المجموعة رقم الطلب رقم النسخة حالة تاريخ الإستحقاق الباركود
Livre Livre Bibliothèque centrale En accès libre Collection générale 640 / 268 (إستعراض الرف(يفتح أدناه)) 1 المتاح 000007250088

Notes bibliogr.

"An exploration of the many facets of the global history of Jewish food when Jews struggled with, embraced, modified, or rejected the foods and foodways which surrounded them, from Renaissance Italy to the post-World War II era in Israel, Argentina and the United States"-- Provided by publisher

لا توجد تعليقات على هذا العنوان.