Edible flowers : a global history / Constance L. Kirker, Mary Newman
نوع المادة : نصالسلاسل:Edibleتفاصيل النشر:London : Reaktion books, 2016 وصف:(164 p.)تدمك:- 9781780236384
- 641.6 23E
- 640
نوع المادة | المكتبة الحالية | المجموعة | رقم الطلب | رقم النسخة | حالة | تاريخ الإستحقاق | الباركود | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Livre | Bibliothèque centrale En accès libre | Collection générale | 640 / 336 (إستعراض الرف(يفتح أدناه)) | 1 | المتاح | 000007835186 |
Browsing Bibliothèque centrale shelves, Shelving location: En accès libre, Collection: Collection générale إغلاق مستعرض الرف(يخفي مستعرض الرف)
640 / 333 Foodways in Southern Oman / | 640 / 334 Honey : a global history / | 640 / 335 Hummus : a global history / | 640 / 336 Edible flowers : a global history / | 640 / 337 Tea : a global history / | 640 / 338 Sugar : a global history / | 640 / 339 The medieval kitchen : a social history with recipes / |
Few things in life have as much universal appeal as flowers. But why in the world would anyone eat them? Throughout history Greeks, Romans, Persians, Ottomans, Mayans, Chinese and Indian cooks have all recognized the feast for the senses that flowers brought to their dishes. Today, contemporary chefs and adventurous cooks are using ingredients like flowers in innovative ways, such as in molecular gastronomy and the farm-to-table movement.
لا توجد تعليقات على هذا العنوان.
تسجيل الدخول إلى حسابك لنشر تعليق.