Tea : a global history / Helen Saberi
نوع المادة : نصالسلاسل:Edibleتفاصيل النشر:London : Reaktion books, 2010 وصف:(183 p.)تدمك:- 9781861897763
- 641.3372 23E
- 640
نوع المادة | المكتبة الحالية | المجموعة | رقم الطلب | رقم النسخة | حالة | تاريخ الإستحقاق | الباركود | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Livre | Bibliothèque centrale En accès libre | Collection générale | 640 / 337 (إستعراض الرف(يفتح أدناه)) | 1 | المتاح | 000007836763 |
Browsing Bibliothèque centrale shelves, Shelving location: En accès libre, Collection: Collection générale إغلاق مستعرض الرف(يخفي مستعرض الرف)
لا توجد صورة غلاف متاحة | ||||||||
640 / 334 Honey : a global history / | 640 / 335 Hummus : a global history / | 640 / 336 Edible flowers : a global history / | 640 / 337 Tea : a global history / | 640 / 338 Sugar : a global history / | 640 / 339 The medieval kitchen : a social history with recipes / | 640 / 340 Les cafés au Maroc / |
In Tea food historian Helen Saberi explores this rich and fascinating history. Saberi looks at the economic and social uses of tea, such as its use as a currency during the Tang dynasty; its role in American independence at the Boston Tea Party; afternoon tea drunk by the British in India; and the 1913 creation of a tea dance or Thé Dansant that combined tea with tango. Saberi also explores where and how tea is grown around the world and how customs and traditions surrounding the beverage have evolved from its legendary origins to its present-day popularity.
لا توجد تعليقات على هذا العنوان.
تسجيل الدخول إلى حسابك لنشر تعليق.